Online campagnes | zomerinhuis.nl / communicatie+
Ik help bij het maken van de juiste keuzes in communicatie kanalen en de volledige realisatie van succesvolle online campagnes.
Zomerinhuis.nl/communicatie+, Eric Zomer, online campagnes, art direction, creative concepts, creative direction, crossmediale campagnes, social media campagnes, merk activatie, e-commerce
15935
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15935,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Online campagnes

Online campagnes+

Of het nu gaat om een gecompliceerde dienst of merkboodschap; online campagnes zijn breed gewaardeerd als hèt kanaal om vrijwel iedere doelgroep te bereiken en te activeren. Een ijzersterk middel dus om een merk of organisatie onder de aandacht te brengen. En te houden. Ik help bij het maken van de juiste keuzes in communicatiekanalen en de realisatie van de campagnes.

Offline campagnes

Offline campagnes geïntegreerd in een online roll-out zijn 100% effectief in klantactivatie…

Crossmedia Campagnes

Het belang van geïntegreerde crossmedia campagnes wordt alleen maar groter...

Visual Identity

Succesvolle bedrijven hebben allemaal één ding gemeen: een goede Visual ID...

Effect+

Ik zorg dat je meer impact + omzet haalt uit al je communicatie. Off + online. Dat doe ik met geïntegreerde oplossingen in: strategie, creatie, design, visual ID’s, web + mobile development en vrijwel alle typen campagnes. Deze oplossingen verbeteren niet zelden de reputatie, maar vooral de sales van mijn opdrachtgevers.

Crossmedia campagnes0%
Online campagnes0%
Offline campagnes0%
Visual identity0%