Met wie | zomerinhuis.nl / communicatie+
zomerinhuis.nl - communicatie+ is een communicatie- en internetbureau met specialisten op strategie, content creatie, web development en crossmedia communicatie.
e-commerce, online strategie, social media strategie, brand identity, copywriting, content management, creative concepts, web en visual design, crossmedia campagnes, social media campagnes, web building, merk sessies
18039
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18039,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Met wie

De + van Basic Orange

Is een Über-slimme club online specialisten met ècht wel briljante ’geeks’ in dit vakgebied. ’Doen’ samen met mij online strategie-, marketing- en communicatie oplossingen + campagnes, maar zijn daarbij ook perfecte programmeurs en customer journey / UX- designers. Sterk + smart in advies, tech- en web wizzard oplossingen. Super sympathiek in samenwerking en service.

De + van CommunicatieCombinatie

De klant in de hele klantreis en bij alle touchpoints een optimale ervaring bieden. Dat is waar het marketeers in toenemende mate om gaat. En dat doel is makkelijker te realiseren met één bureaucombinatie die ondersteuning kan bieden in de hele klantreis + de realisatie van alle touchpoints. De CommunicatieCombinatie® heeft daarvoor alle kerndisciplines voor de marketing van nu in één slim label geïntegreerd. Toptent!

DE + VAN MIJN NETWERK

Lean + agile

Mijn netwerk levert precies die professionals die voor de opdracht nodig zijn.

Low cost

Je betaalt alleen voor de professionals die worden ingezet op jouw project.

High impact

Ik werk altijd met communicatie professionals die ’wel iets’ kunnen...

Nice to know

Ik werk alleen met professionals die naast erg aardig, óók erg goed zijn.

Experienced

Ik werk altijd met hubs of freelancers met plenty ervaring en dito trackrecord.

Wow factor

Ik werk graag met strategen en creatieven samen, die niet snel tevreden zijn.

De + van Raketnet

De digital natives van Raketnet hebben – net als ikzelf – een ‘Getting-Things-Done’ cultuur. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een WordPress webiste, het opzetten van een social media campagne, programmeren van innovatieve formulieren tot het ontwerpen van mobiele apps. Consider it done. Strak geregeld en goed ge-designed en.., alles aan de hand van realistische en meetbare KPI’s.

De + van Combining Crafts

Combining Crafts is het enige gespecialiseerde kenniscentrum voor OmniChannel-marketing en communicatie inkoop in Nederland. Het biedt ieder merk de kans om het hele OmniChannel marketing en communicatie proces, van strategie tot en met uitvoering optimaal in te richten én aan te sturen. En wel dusdanig dat er altijd winst over blijft onder de streep + een impactvollere marketingeffort. En wie wil dit nu niet!?

De + van SnapTV

SnapTV maakt compromisloze commercials, promo’s, corporate films en films voor internet, voor mijn klanten en rechtstreeks voor adverteerders en bureau’s. Want.., SnapTV beschikt – net als zomerinhuis.nl – over een 100% OK netwerk van vaste freelancers en ZZP’ers, zodat er voor elke klus het ideale team samengesteld wordt. Met ’eye-candy’ resultaten.

De + van Mostremarkable

Maken what’s-In-a-name: ‘most remarkable’ design en communicatie oplossingen. ’Doen’ samen met mij strategische branding en- design oplossingen + multi mediale campagnes, maar zijn daarbij zo digitaal dat zij dit moeiteloos online ’doorvertalen’. Met succes. Mooimakers pur sang en sfeermakers omdat ze niet anders willen. Maken zo al decennialang jaloersmakend design en communicatie.