Siematic | zomerinhuis.nl / communicatie+
Realiseer een onderscheidende activatie campagne voor Eigenhuis Keukens + SieMatic in het hele Nederlandse project keukensegment...
zomerinhuis.nl / communicatie+, Eric Zomer, e-commerce, online strategie, social media strategie, art direction, creative direction, brandbuilding, brand identity, copywriting, storytelling, content management, creative concepts, web en visual design, effectieve online communicatie, online campagnes, crossmediale campagnes, social media campagnes, merk activatie, webbuilding, merk sessies, brand workshops, business strategie, communicatietrends en marketingtrends.
18331
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18331,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Siematic

Over dit project

SieMatic Nederland wilde samen met Eigenhuis keukens een heel andere manier om hun bestaande en nieuwe klanten te benaderen in de multimediale communicatie rondom de keuze voor een nieuwe keuken.

 

Opdracht

Realiseer een onderscheidende marktpropositie voor Eigenhuis Keukens + SieMatic in het Nederlandse project keukensegment. Ontwikkel hiervoor een innovatief store concept en realiseer een ondersteunende campagne die deze nieuwe propositie zowel on- als offline communiceert.

 

Insteek

Het store concept en de flankerende activatie campagne is in die zin vernieuwend, dat deze altijd op die locatie staat (of wordt gebracht) waar de klant / prospect ook daadwerkelijk zijn huis koopt of al heeft gekocht. De bijbehorende communicatie is ook volledig lokaal, ook het online deel.

 

Hiermee spelen we ’campagnewise’ direct in op een aantal zaken die de moderne consument belangrijk vindt: Lokaliteit (groter belang aan directe woonomgeving), stories (het zoeken / kopen van een product met ’een goed verhaal’) en service (ontzorgen in / van / tijdens aankoop). Zo gaan we op een frisse en eigentijdse manier ‘keuken-potentials’ direct activeren + overtuigen, om te switchen naar de combi Eigenhuis keukens / SieMatic als de innovatieve keukenleverancier.

 

insight

Je koopt tegenwoordig geen keuken. Je koopt een rijk verhaal en pure beleving. Dat als het goed is gaat over wat jij als consument met je nieuwe keuken wilt bereiken of in gedachten hebt. Diegene die deze klant aspiratie koppelt aan een op beleving gestoeld merkverhaal en dit ook instore goed ondersteunt met service en hospitality heeft de sales.

 

 

In samenwerking met

Combining Crafts

Categorie
Allchannel, Communicatie, Content creatie, Copywriting, Web + visual design
Tags
content creatie en management, creative direction, customer journeys, e-commerce, merkactivatie, merkstrategie, video producties, webbuilding