5 Marketing disciplines nu in 1x bij jou aan tafel | zomerinhuis.nl / communicatie+
CommunicatieCombinatie - Omdat de marketing van nu veel meer en complexere vragen stelt dan ooit te voren en over veel meer kanalen loopt, hebben sommige opdrachtgevers een bredere scope aan insights en oplossingen nodig. Eigenlijk heel logisch, toch!?
zomerinhuis.nl/communicatie+, Eric Zomer, communicatietrends, marketingtrends, online strategie, social media strategie, merk strategie, merk activatie, brandbuilding, webbuilding, appbuilding, e-commerce, merk sessies, brand workshops, business strategie
21334
post-template-default,single,single-post,postid-21334,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

5 Marketing disciplines nu in 1x bij jou aan tafel

5 Marketing disciplines nu in 1x bij jou aan tafel

Steeds meer opdrachtgevers in Nederland willen hun consument of klant in de hele klantreis en bij alle contactpunten een optimale ervaring bieden. Dat is waar het bij moderne marketeers in toenemende mate om gaat. En dat gaat makkelijker met een bureaucombinatie die ondersteuning biedt in de hele klantreis én bij de realisatie van alle contactpunten, zo blijkt uit een survey die we onlangs hebben afgerond.

Belangrijkste insight uit deze survey (N=105) is de groeiende behoefte in de markt om meer –en met name geïntegreerd of zelfs in-house– samen te werken met ’best-of-class’ communicatieprofessionals, die naast goed advies ook goede sales / reputatie resultaten ter tafel kunnen brengen… 

Mede door de uitkomsten van deze survey die zomerinhuis.nl | communicatie+ deed in samenwerking met haar partners, kwam het beeld naar voren om opdrachtgevers op een zeg maar andere manier in hun communicatievraagstukken te gaan ondersteunen. In een wat innovatievere, minder traditionele vorm dus. Vandaar ook mijn participatie in deze ’next-level’ partnership. Ik houd van ’Nieuw’!

Marketing van nu

Omdat de marketing van nu veel meer en complexere vragen stelt dan ooit te voren en over veel meer kanalen loopt, hebben sommige opdrachtgevers een bredere scope aan insights en oplossingen nodig. Eigenlijk heel logisch, toch!? Vandaar ook dat wij daar al een tijdje geleden een ’next-level’ oplossing voor realiseerden.

De CommunicatieCombinatie

Met de CommunicatieCombinatie brengen we vanaf nu bij alle (online) communicatie vraagstukken niet 1, maar gewoon 5 marketing professionals aan tafel. Dat noemen we de marketing van nu. Alle concrete knowhow -en handen-uit-de-mouwen mentaliteit- die jouw bedrijf of organisatie verder brengt in appeal, groei, reputatie of online performance. Dat maakt ons dus bepaald geen traditioneel agency, laat staan een old-skool consultancy, maar zeg maar veel meer een ’multidisciplinaire’ comm.force die marketing- en communicatieprojecten op een nieuwe manier oppakt.

Dit komt omdat we zijn georganiseerd met flexibiliteit als uitgangspunt en met effectiviteit als doel. Voor onze opdrachtgevers wel te verstaan. Daarvoor hebben we een flexibele kern met een (online) communicatie strateeg plus een digital marketing strateeg. Standaard. Daarin gevlochten zit een 5.0 schil met bewezen (!) experts uit de kerndisciplines voor de marketing van nu: (Web)Strategy, Digital Marketing, (Video)Content, (UX)Design, Webbuilding en Campaigns.

Dat klinkt geweldig. Toch!? Maar ik persoonlijk zou me direct afvragen: laat maar ’ns zien. Onderbouw dit maar ’ns met facts + results. Daarom ook hieronder een directe link naar de nieuwe website van de CommunicatieCombinatie met een aantal van onze gezamenlijke cases. Cases waar onze opdrachtgevers net zo fier op zijn als wijzelf!

Heb je wellicht vragen over deze nieuwe samenwerking? Stuur me even een mailtje: eric@zomerinhuis.nl

)

)


7u57uukrilvogiufiyfyuikdtid7i7i878i78i

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.