TaaDaahh van zomerinhuis.nl - communicatie+ | zomerinhuis.nl / communicatie+
Zomerinhuis.nl - communicatie+ biedt alles om jouw bedrijf of organisatie met (online) campagnes ’in-the-spotlight’ te zetten.
zomerinhuis.nl - communicatie+, Eric Zomer, e-commerce, online strategie, social media strategie, merkstrategie, creative direction, brandbuilding, brand identity, copywriting, storytelling, content management, content creatie, web en visual design, online campagnes, crossmediale campagnes, social media campagnes, merk activatie, webbuilding, brand workshops, business strategie, communicatietrends en marketingtrends.
22665
post-template-default,single,single-post,postid-22665,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

TaaDaahh van zomerinhuis.nl – communicatie+

Soms ben je zo druk met mooie campagnes voor je klanten maken, dat je bijna vergeet om die successen ook met anderen te sharen. En zo niet alleen voor je relaties, maar ook weer ’ns voor jezelf goede reclame te maken..:-)

De aard van de capmpagnes die ik samen met m’n partners realiseer is, hoe zal ik dat ’ns zeggen.., nogal divers. En ook: bepaald geen doorsnee..! Qua gebruikte kanalen, middelen. Maar vooral qua strategie en content creatie. Wat deze campagnes verbindt, is alle aandacht die ze krijgen. En de vaak opvallende resultaten die zij boeken in sales en reputatie. En in dit geval: groei in awareness en bekendheid.

Want ik weet, dat of je nu een start-up, scale-up of grown-up bent, je in iedere groeifase als bedrijf of organisatie wel tegen wat ’uitdagingen’ aan loopt. Je wilt meer leads, reputatie, sales of nog meer nieuwe klanten. Mijn netwerk heeft voor deze groei alle kerndisciplines voor de marketing van Nu, in één slim label geïntegreerd. En bied je hiermee eigenlijk alle strategie, web power en content creatie. Om jouw bedrijf of organisatie ’ns stevig ’in-the-spotlight’ te zetten. En dat zo te houden!

Dus wil jij ook lekker groeien in 2024!? Maak dan een afspraak voor een optimalisatie date en wordt volgende keer ook hier vernoemd met zo’n +80% meer dwell-time, +15% klantgroei of +30% groei op sales…


}

MS Fonds > Web optimalisatie + nieuwe propositie + narrative + content strategie & creatie t.b.v. fondsenwerving
MS Fonds > Web optimalisatie + nieuwe propositie + narrative + content strategie & creatie t.b.v. fondsenwerving

)

)


Leuk dat je dit artikel helemaal hebt uitgelezen!

)

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.